torstai 16. elokuuta 2018

Florida kutsui jälleen

Tänne sain jälleen kerran palata, aivan ihmeelliseltä se tuntuu. Kuin kotiin olisin tullut, tosin tällä kertaa olen matkalla yksin, eli perheen osalta koti ei ole sama. Kuumaa täällä riittää, eilen kun tulin, oli 37 astetta ja kosteus kaupan päälle. Lennot oli ajoissa, matka Miamista kesti ennätyksellisesti autolla vain tunnin ja autonvuokraus onnistui myös hyvin.

Kun olin tuonut matkalaukut kotiin sisälle, oli vielä lähdettävä kauppaan ostamaan evästä. Ensimmäinen tunnelma liikenteestä oli kaoottinen, sillä liikennevalot eivät toimineet kahdessa merkittävässä risteyksessä ja meitä autoilijoita oli valehtelematta satoja liikkeellä samaan aikaan samoissa risteyksissä. Onneksi jokainen pääsi vuorollaan, vaikka järjestys ei kovin mallikelpoisesti ollut. Täällä maassa on liian helppo luottaa liikennevaloihin järjestyksen osalta, mutta sitten kun ne eivät toimi, on tilanne aivan toinen. Kaikki kuitenkin meni lopulta hyvin. 

Aamulla heräsin ja keitin/söin puuron ja sitten lähdin uimaan. Toki siinä välissä oli tiedotustilaisuus koti-Suomeen kuinka yö oli mennyt. Altaalla sain olla ihan yksin, vain talonmies kävi tervehtimässä ja toivotti tervetulleeksi. Uimisen jälkeen aloin kiireesti valmistamaan jauhelihakeittoa, sillä olin luvannut mennä Irjan luokse jo päivällä hyvissä ajoin. Irjalla on nykyään kolme "villikissaa" joista yksi käy myös sisällä nukkumassa. Muuten he ovat ja syövät ulkona. Irjalta lähdin sitten rakkaalle lepokodille tervehtimään uskollisia ystäviäni. Kaksi tärkeää ystävää oli saanut kutsun Taivaan kotiin sitten viimenäkemän. Heitä on ikävä. Onneksi kuitenkin monta ystävää on vielä täällä ja heitä olisiko tavata raamattupiirissä tänään. Sieltä sitten ajelin kotiin ja nyt laitoin tiskikoneen päälle. Yllättävän hiljainen kapistus verrattuna muihin koneisiin joita tässä maassa olen käyttänyt! 

Eilen minua odotti täällä uusittu keittiö ja kukkalähetys perheeltä. Täällä siis kaikki hyvin ja kiitollinen mieli! 

5 kommenttia:

  1. Kiitos Marianne! Olemme niin kovin kiitollisia ja iloisia, että olet täällä tuomassa valoa ja siunausta niin seurakuntalaisille kuin varmasti jokaiselle, jonka kohtaat.

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihana rauha uima-altaalla...mutta taitaa olla aika "keitettyä"tuo vesi.
    Mutta jokatapauksessa ihana kun
    Olet siellä, toivomme täältä kotoa iloisia päiviä sinne Floridaan
    T.äiti

    VastaaPoista
  3. Hyvä Marianne! Rohkeasti lähdit lomalle ja saat tehdä juuri sitä, mistä tykkäät. Terkkuja Lohjalta

    VastaaPoista
  4. Hei ainokainen !
    Kauan sitten lähetettiin pullopostia meren rannasta ja toivottiin, että se viesti tavoittaa joskus jonkun.
    Nyt on tuo mainio "Watsuppi" , jonka välityksellä saa maksutta puhelinyhteyden,sekä videotilassa vielä elävääkin otosta. Wau!
    Nauti olostasi siellä!
    Terveisin Isisi 🐸

    VastaaPoista
  5. Taitaa olla kovin kiirusta siellä kun ei uusia päivityksiä ole luettavissa;)

    VastaaPoista