lauantai 29. joulukuuta 2018

Lepokotia ja lettuja

Taas on päiviä hurahtanut aivan lennossa. Paljon täällä tapahtuu joka päivä, se on varmaa. Aamulla ei tiedä, mistä itsensä illalla löytää.  Mutta mukavaa se silti on! 

Torstaina oli Lepokodilla pitämässä raamattupiirin yhdessä erään lepokodille asukkaan kanssa, sillä pääpitäjämme on toisella rannikolla käymässä. Se meni oikein hyvin, lauloimme yhdessä, luin pari psalmia ja taas laulettiin. Lisäksi lepokodin asukas soitti kitaraa ja lauloi. Meillä oli oikein mukavaa. Illalla sitten vielä menimme irjan ja Martin luo syömään amerikkalaista joulukinkkua ja kasviksia. Hyvä ateria oli ja mitä parhaimmassa seurassa. 

Tänään lauantaina oli sitten erilainen päivä, kun itse itseni pyysin paistamaan lettuja kirkolle. Tänään oli meidän seurakuntien yhteistapahtuma John Prince-puistossa. Tarjolla oli makkaraa ja salaatteja, sekä lettuja. Meidän vastuulla oli letut. Niitä paistettiin kirkolla aamupäivällä 130 ja lisää sitten puistossa. Ihmisiä oli yli 200 paikalla, joten onneksi edes osa oli valmiina paistettuna! Kirkolla paistelimme yhdessä kanttorin ja pastorimme kanssa. Välillä  paistelin yksin kolmella pannulla kaasuhellalla ja samalla tein taikinaa uuteen erään. Tarkkana sai olla, mutta hyvin meni! 

Letut kävivät kaupaksi, ja kaikki meni. 

Illalla sitten tulin vielä papan kanssa kotiin kun äiti ja mummo lähtivät vaihteeksi ostoksille. Pappa jäi ottamaan palasta ja minä lähdin altaalle vielä suunnittelemaan huomista lepokodin hartautta. Ei ollenkaan huono ilma ja ympäristö! 


1 kommentti:

  1. Huomenta sinne Amerikkaan, ja suurkiitos blogeista! Mielenkiinnolla olen lukenut touhuistasi siellä, ja kivoja kuvia on myös ollut.

    Aurinkoa sinne ja hyviä hetkiä! Ollaan yhteyksissä.

    T: Laura

    VastaaPoista