keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Happy New Year 2014

Nyt on vuosi täällä(kin) vaihtunut. Vuosi sitten en olisi arvannut,mitä kaikkea vuosi 2013toisi tullessaan. Sain jälleen oppia paljon uusia asioita ja käydä läpi erilaisia kokemuksia.

Nyt on kuitenkin jälleen uusi vuosi ja  toivon,että saan terveyttä tälle vuodelle.

Uudenvuodenaattona olimme ensin syömässä sukuliasten luona. Sieltä lähdimme West Palm Beachiin kymmenen jälkeen. Ystväsäperhe oli siellä ravintolassa syömässä. Matka jatkui Breakers-nimiseen hotelliin,joka oli ensimmäinen rakennus Palm Beachella. Sen ympärille on rakennettu kaikki muu asutus. Breakers on arvokas ja korkeamaineinen hotelli. Menimme sisälle kävelemään ja hotellin yhdestä ovesta pääsi suoraan merenrannalle. Valtavan hieno paikka ja taas uusi kokemus.

Tämän jälkeen olikin jo kiire venesatamaan katselemaan uudenvuodenvastaanottoa. Ilotulitus kesti 20min ja koko ajan paukkui. Toinen toistaan värikkäämmät raketit valtasivat pimeän taivaan.

Näin otimme vastaan vuoden 2014.

2 kommenttia:

  1. Hei ja hyvää uutta vuotta! Mukavalta kuulostaa matkanne tälläkin kertaa ja olette saaneet tutustua myös uusiin paikkoihin. Olitkin eilen kovasti mielessä, koska otimme uutta vuotta vastaan 7 lapsen kanssa, joten vauhtia oli riittävästi. Mukana oli Hilma, Hertta ja Ukko sekä osanaikaa heidän kolme muuta sisartaan, joista kaksoset istuivat tyyninä rattaissaan seuratessaan ilotulitteiden pauketta. Kävimme Ainon ja Tuomaksen kanssa Jkl:n kaupungin ilotulitustakin katsomassa mutta ei se ihan ollut entisenkaltainen. Lauri jäi vielä yöksi tätin luokse ja olivat valvoneet puoli neljään saakka. Oikein mukavia lomapäiviä teille kaikille ja paljon paljon terveisiä teille kaikille sekä Irjalle ja Martille.

    VastaaPoista
  2. Happy new year you too!! Taisi voittaa meidän ilotulituksen 1000-0:) Täälläkin ollaan niin trooppisessa ilmastossa kun vettä sataa ja ilman kosteus huippulukemissa;) Hauska kuulla että teidänkin uusi vuosi oli kiva!

    VastaaPoista