maanantai 6. tammikuuta 2014

Lähtö lähenee vai eikä sittenkään???

Vai läheneekö? Usan pohjoisosat ovat säänilmiöistä sekaisin,New Yorkissa on lunta niin paljon että satoja lentoja on peruttu. Meidän lento on toistaiseksi lähdössä,mutta koskaan ei voi tietää. No, tilanteen mikaan ja sitä rataa.

Nyt vielä pakkailua ja viimehetken raivausta. Mummo kylläkin vapautti siivouksesta meidän huoneen osalta,joten se toi hieman helpotusta;). Kiitos vain!

Tänään oltiin uimassa ja opetin papalle jo viime viikolla uimaliikkeitäja jalkojenjumppausohjeita. Nyt yöllä tännekin tulee kylmää,vain n. 10 astetta. Siihen vielä kosteus päälle niin kyllä on vilpoista. Tänään oli kyllä oikein lämmintä. Onneksi.

Nyt on aika jälleen kiittää tästä retkestä ja toivoa että tulen taas pian takaisin. Nyt on kuitenkin mentävä ahkerasti opiskelemaan,että voi taas hyvällä omallatunnolla tehdä seuraavia reissuja;).


2 kommenttia:

  1. Turvallista matkaa ja toivottavasti näemme huomenna övis-palaverin merkeissä ja ei tapahdu force-majure tilannetta :P No ajatellaan positiivisesti on siellä nyt lämpimämpää kun täällä:) toivottavasti oli kuvaa uimassa!

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että pääsette aikataulussa perille! Mulla on vähän häikkää puhelimen kanssa, joten ainakaan tällä hetkellä minulle ei voi soittaa eikä laittaa viestiä... Toivotaan, että tilanne huomiseen mennessä muuttuu. Laittele siis vaikka tekstaria kun olette perillä, mutta älä ihmettele, jos en vastaa. Tällöin en ole saanut sitä.

    Toivotaan, että pian nähdään ;)

    T1

    VastaaPoista