sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Pikainen tervehdys

Kyllä täällä ei talviaikaan turhia tunteja ole vuorokaudessa;). Koko ajan on menoa,kyläkutsuja,illallisia,lounaite kahvitteluja jne.

Toki kauppoja on kierretty ja matkalaukut täytetty,tosin toisen pakkaan vasta nyt illalla. Saas nähdä mahtuvatko kaikki.

Aamulla olimme kirkossa ja lauloin muutaman laulun. Moni hyvästeli samalla kun ensi viikolla lähdemme pois.

Auronko on paistanut  ja ei ole paistanut. Nyt sataa vettä ja ukkosta on myös luvattu.

Nyt lähdetään italialaiseen Carabbas-nimiseen ravintolaan ja sieltä erään pariskunnan luokse kahville ja pienelle suolaselle;).

Nyton mentävä jälleen...

Mitä teille kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Kiitos kuulumisista jälleen! Tänne kuuluu sellaista, että huomenna olisi siivouspäivä, enkä odota asiaa erityisellä innolla. Lisäksi ollaan hiihtoja katseltu telkkarista ja hiihtokelejä odotettu, mutta minkäs teet... Kohta sitten kouluun, mitä jo toisaalta odotan, koska ei ole tämä sosiaalinen elämä lomalla kukoistanut.

    Terveisiä ja mukavia viimeisiä päiviä!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että jaksat kirjoittaa ja kuitokset kortista oli ihana;) tänne kuuluu sateista. Huomenna kouluun joka alkaa vasta kymmeneltä ja minun tuurilla harkat alkaa jo seitsemältä joten se siitä laiskottelusta:D täällä ollaan harrastettu urheilua ja läksyjä. Kaikki muut ovat olleet sairaana lomalla paitsi minä joten myös televisios on tullut katsottua erityisesti elokuvia. Kohta alan tuhoamaan piparitaloa ja juhlistain näin viimeistä :( lomapäivää. Toisaalta huomenna näkee taas kaikki! Nähdääääään PIAN! :D

    VastaaPoista