tiistai 15. heinäkuuta 2014

Castello della Casteluccia

Siinäpä hotellimme nimi. Paikka on siis upea vanha (siisikä näkyy ja on jo osittain "ajanpatinaa" nähtävissä)linna,jossa on pieniä käytäviä ja valtavia piha-alueita. Rappusia on ainakin 200 huoneesta altaalle:). Huoneessa on myös parveke,sopivasti saa pyykkiä kuivatettua! (Joo, enhän minä viikkoa voi olla pesemättä pyykkiä, otin Suomesta mukaan pyykinpesuainetta ja roikkuvan mustekalakuivaustelineen!)

Lento ja matka sujui ihan ok,vaikkakin oli kone ihan täynnä ja ääntä lähti vieressä istuneista kaksosista. Olivat aika pienia ehkä n. Kaksivuotiaita. iPad pelasti pahimmilta kiukuilta. Sitä vaan jaksan ihmetellä,että millä me olemme viihtyneet pitkiäkin matkoja ilman näitä elektronisia vempaimia... Tosin näillä lapsilla ei ollut ensimmäistäkään oikeaa lelua mukana,joten sekin saattaa kertoa jotain.

Syötyämme lounaan hotellissamme/linnassa menimme käymään altaalla. Se on melko iso,mutta vesi oli minun mittapuun mukaan aika viileää, tosin virkistävää.

Nyt lähdetään etsimään kauppaa ja jotain pientä evästä.

Jatketaan taas!

6 kommenttia:

  1. Wau, kuulostaa tosi upealta linnalta. Olette oikein kuninkaallisia tosin matka altaalle taitaa tehdä tiukkaa ilman hissiä jos sattuu kuuma hellepäivä tulemaan. :D Pyykkiä kun pesee niin ei tarvitse niin paljon ottaa vaatetta mukaan kotoa. ;) mukavaa matkan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, tietäisitpä mitkä määrät meillä on laukkuja ja vaatteita:). Meillä on tapana varautua lähes kaikkeen ja se näkyy!
      En kuitenkaan voi olla erossa pyykkäämisestä,joten siksi sitä teen:).
      Terveisiä!

      Poista
  2. Mukavaa, kun kirjoittelet! Hotelli kuulostaa mahtavalta, ja hienoa, että sinulla on myös pyykkäämiseen mahdollisuus :) Terveisiä ja levollista mieltä kaikille, koettakaa rentoutua ja nauttia yhdessäolosta!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa matkaa! Täällä seuraan innolla matkan sujumista :)

    VastaaPoista