tiistai 10. maaliskuuta 2015

Publix - where shopping is a pleasure

Täällä eniten käyttämämme ruokakauppa on nimeltään Publix. Se on vähän kuin vaikka Prisma,mutta siinä on samassa apteekki ja esim joitakin rantavaatteita myytävänä. Kävin tänään hyvin pikaisella kauppakierroksella mummon ja papan odottaessa autossa ja nippailin muutaman kuvan kaupasta sisältä kun olen luvannut tehdä niin. Eli tässä siis kurkistus kauppaamme! 

Kauppakierros aloitetaan DESINFIOIMALLA kauppakärryn työntöaisa. Erityisesti pidän tästä kohdasta! Että hei hei vaan basillit ja muut ökkömönkijäsukulaiset... :) 
Maitoa...
Rehuja
Lisää rehuja
Valmiita täytekakkuja
Kokonainen kansio,josta voi tilata haluamansa kakun
Ja ne pyykkiaineet... Käytössä(ni)mme on hyväksihavaittu Purex ja nimenomaan tuota violettikorkkista...
Huuhteluaineita
Ja sitten ostokset on jo maksettu ja kärrätään autolle :)
Lisäksi kävimme oikeassa ja jo tutuksikäyneessä aikaisemmilta vuosilta kreikkalaisessa kaupassa ostamassa huomisia kutsuja varten oliiveja,feta-juustoa ja tzatsikia. Lisäksi maistelimme kreikkalaisia herkkuja,jotka ovat kaikki kotivalmisteisia,ei siis pakkasesta tai eineksiä... Ja kyllä oli muuten hyvää!!! ( vaikka yleensä olen hyvin ennakkoluuloinen)

Että sellaista. Lisäksi erityisbonuksena vanhin serkkuni saapui tänne juuri illalla,eli nyt on 66,6 prosenttia mummon ja papan lapsenlapsista saman katon alla toisella puolella maapalloa :) aika hieno juttu! Kiitos T kun saavuit luoksemme! ( ja toiselle  serkku-T:lle paljon jaksamista ja terveyttä yo-kirjoituksiin!)

3 kommenttia:

  1. Onpas hygienistä siellä, ja kamalan isoja maitotonkkia! Täytekakut näyttävät ihanilta, mutta saattavat sisältää jonkin verran lisäaineita... Kreikkalainen ruoka kuulostaa niin hyvältä!! Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta ja terveisiä :)

    VastaaPoista
  2. Maidot on kyllä pakattu kauhean epäekologisesti muovipurkkiin! Hedelmä ja rehu osasto saoim kuin valmmiit kakut näyttivät vastoin hyviltä. Ruoka-annoksesi lautasella näytti myös erittäin herkulliselta :) nam :P Ja tuo kauppa on varmaan XXL-prisma tai ainakin näyttää hyvin isolta :D Mutta hyvä että vaihtoehtoja löytyy joka lähtöön

    VastaaPoista
  3. Tutun näköinen kauppa. Näyttää kuvista päätellen todella isolta. Ehkä olen tallustellut siellä. Kiitos taas on kiva lukea teidän kuulumiset. t. Anneli

    VastaaPoista