sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Viimepäiviltä

Tässäpä poimintoja viime päiviltä:). 

-vietimme serkkuni syntymäpäivää perjantaina ja lauantaina. Perjantaina olimme tuttavapariskuntien kanssa puistossa piknikillä, grillasimme suomalaista makkaraa ja söimme salaatteja. 


-lauantaina oli puolenpäivän aikaan kaalikäärylelounas Kerhotalolla. Sieltä menimme suoraan kirkolle Talvisodan päättymisen (75 vuotta) muistojuhlaan. AI että se oli juhlava ja isänmaallinen tilaisuus! Sen jälkeen kirkolla oli vielä Floridan karjalaisten järjestämä kahvitarjoilu. Iltapäivällä kun tultiin kotiin, lähdimme serkkuni kanssa altaalle ja pappa kävi kaupassa sillävälin ostamassa kakun syntymäpäiväsankarille. Mummo kattoi pöydän:). Täytekakuthan täällä ovat pelkkä kakkupohja ja välissä on voikreemiä... Kyllä sitä aina kerran vuodessa syö! Ja on se siis hyvää:). 


-tänään olimme viimeistä kertaa tällä reissulla kirkossa. Olo on aina jotenkin haikea,sillä täällä on vielä niin paljon tuttavia ja kirkko tuntuu ihan "omalta". Iltapäivällä kävimme serkun kanssa katsomassa elokuvissa uuden Tuhkimo-elokuvan. Oli aivan upea ja niin kauniiksi tehty koko elokuva (siis lavasteet,puvut,miljöö, jne...)

-vauhtia ei kuitenkaan puutu viimeiseltä viikolta, sillä nyt tiistaina meillä on mummon ja papan jo traditiossa muodostuneet munkkikestit, joille pappa kehitteli uuden nimen : sokerinrapistajaiset. Täällä siis on huominen siivouspäivä. 
Tulin kuitenkin kertomaan pikaiset terveiset!
Kerkesimmehän taas pakata yhden laulunkin:)

1 kommentti:

  1. Näyttääpä hyvälta kaikki tarjoilut ja kattaus. Mukavaa että toiminta on riittänyt ja mukavaa ollut. Grillijuhlat kuulostavat oikein ihanilta. Ehkä täälläkin pääse kohta grlillaamaan. Täällä on perjantaina osittainen auringonpimennys ja pääkaupungissakin se on 80%, joten nyt on haettu hitsarinlasit tapahtuman katsomista varten että silmät ei vahingoitu!

    VastaaPoista