tiistai 17. maaliskuuta 2015

Sokerinrapistajaisten valmistelutervehdys

2 kommenttia:

  1. Nam nam! Voisit lähettää tänne lätäkön toisellekin puolelle oin herkullisen näköisiä munkkeja! :D Mukavia viimeisiä päiviä ja turvallista matkaa!!!

    VastaaPoista
  2. Niin, perinteet kunniassa:) lähtömunkkeja on Floridassa äiti paistellut isän avustamana kait jo sen kaksikymmentä vuotta...vaikka minusta se on täysin epäinhimillistä ja laitonta siinä keittiössä!! Mutta minkäs sille suomalaiselle sisulle voi...ja ihmiset tykkää:)
    Olipa kiva, että synttäritkin osui tälle ajalle...mutta miten ihmeessä olet saanut kuvattua Publixin käytävät noin tyhjinä??muistakaahan uida munkkikalorit pois;) ai niin kuluuhan niitä siinä vieraita passatessakin, että mukavaa päivää sinne!

    VastaaPoista