keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Sadetta ja viileää

Tällä viikolla lämpötila on laskenut,paikallisia palelee,heillä untuvatakit käytössä,vaikka asteita on ollut päivisin ihan 20 astetta ja siitä ylöspäin :) tosin aika kovaa tuulta on ollut ja tänään satanut koko päivän vettä...

Mummo ja pappa pääsivät hyvin perille,laukkuja oli kuusi plus käsimatkatavarat,kaikki täynnä eväitä,joita täällä sitten tarjotaan. :). Niitä sitten vietiin myös kirkon ja kerhotalon pakastimiin kun eivät sovi meille kaikki. Tosin sen luulisi tuovan helpotusta siihen että täällä meidän minikeittiössä ei tarvitsisi nyt leipoa niin paljoa.

Postiautokin kävi pihassamme,kukin voi arvailla paketin sisältöä! Huomenna tänne saapuu äidin sisko miehensä kanssa ja sunnuntaina on sitten ne isän 50v juhlat. 

Tänään käytiin Palm beacillä ruotsalaisten ylläpitämässä kahvilassa,oli moderni ja paikallisesta erottuva kahvila :D 

Olipas nyt vähän tilkkutäkkikirjoitus,mutta jospa edes jotain iloa tästä olisi. Kiitos kommenteista,niitä on mukava lukea!

1 kommentti:

  1. Onpas mukavan näköinen kahvila, ja herkullisen oloinen kakkupala ennen kaikkea! Eero pyysi minua tekemään prinsessakakkua, mutten ainakaan vielä ole haasteeseen tarttunut :) Rohkenisin veikata, että jonkinlaiset rattaat paketista löytyivät...

    VastaaPoista