perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi vuosi 2016

Wau! Jälleen on alkanut uusi vuosi,vuosi 2016! Saimme ottaa uuttavuotta vastaan erinomaisessa seurassa kahden ystäväperheen kanssa,kaikissa perheissä vanhemmat ja yksi lapsi. Kerrankin en kokenut itseäni erilaiseksi kuin tavallisesti,että olisin ainoa ainoa lapsi:). Olimme ensin ystäväperheen luona ottamassa pientä palasta,valoille tinat ja juttelimme kuluneesta vuodesta. 

Kahdeksan jälkeen lähdimme Palm Beachille,jonne meille oli varattu pöytä kalaravintolaan ihan merenrannalle. Minä olin tosin sen verran syönyt palasta joten otin sitten vain ikivihreän cesar-salaatin ;). Muut ottivat oikeat annokset ja olivat tyytyväisiä. Syötyämme lähdimme käymään Breakersilla,jossa on isot juhlat aina uutenavuotena. Sinne on varattava paikat aiemmin,meillä ei niitä ollut mutta ystävämme puhui meidät sisälle,kuten myös kaksi vuotta sitten.  Kävimme siellä katselemassa upeita sisätiloja ja valaistua merenrantaa. Sieltä lähdimmekin sitten intracostalille odottamaan vuoden vaihtumista ja ilotulituksia. Ilotulitukset eivät tälläkään kertaa pettäneet,25 minuuttia taivas oli pukeutuneena väriloistoon jota oli vaikea saada kuviin vangittua. Tässä kuitenkin joitakin otoksia. Toivon teille kaikille oikein hyvää ja mahdollisimman tervettä uutta vuotta! 

2 kommenttia:

  1. Hyvää alkanutta Uutta Vuotta ja terveiset täältä vihdoin talvisesta Suomesta! Ihmeellistä keliä on edelleenkin, koska lunta ei juuri ole mutta pakkasta oli aamulla 15 astetta. Vauhdikkaalta jälleen kuulostaa päivänne ja varmasti lisääntyy kun h-hetki lähestyy�� Terkkuja vaan vanhemmillesi ja Irjalle sekä Martille.

    VastaaPoista
  2. Terkut siis tulee täältä Sorarinteen tontuilta!

    VastaaPoista