lauantai 6. heinäkuuta 2013

Aika vierii

Hei!

Taas ollaan jo lauantaissa ja aika rientää. Olkapäässä ei onneksi kipua ole juuriollut,mutta turvotusta vieläkin on jonkun verran. Nestettä kerkesi siis jonkun verran kerääntymään,ennen kipeytymistä. Maanantaina menen uudestaan lääkäriin ja tulen saamaan Suomessa fysioterapiaa. Eilen olin ihan tokkurassa lääkkeistä,mutta silti olin jo taas Lepokodilla. Se vei ajatuksia muualle. Olin siellä sairaspuolella klo 11 papin mukana ehtoollistilaisuudessa ja lauloin pari laulua,isi oli mukana myös ja hän luki tekstin. Tilaisuuden jälkeen pääsimme juuri autolle kun yksi työntekijöistä juoksi peräämmeja hätääntyneenä kysyi että voisinko tulla kahvihetkeen laulamaan. Jokunoli joutunut perumaan tulonsa. No,eihän siinä muuta kun kotiin pariksi tunniksi (nukkumaan) olo oli aika väsynyt. Kuitenkin taas lähdettiin.

Lepokodilla on siis kaksi "osastoa" toinen on vähän kuin meidän terveyskeskus ja toinen on sellainen, jossa asukkailla on omat huoneet ja vessat,mutta muut tilat on yhteisiä. Menin siis nyt "itsestäänasuvien" kahviaijalle laulamaan. Minua säesti tuttu setä harmonikalla ja eräällä asukkaalla oli myös syntymäpäivä. Häntä toki onnittelimme laululla! Lopuksi kävin myös tervehtimässä tuttua pariskuntaa heidän huoneessan. Oli jälleen mukava hetki,kun sain olla toisille iloksi.;).

Loppuilta meni paissa kaupassa,apteekissa ja ruokakaupassa. Minä tosin odottelin aika monessa paikassa autossa,sillä en jaksanut kävellä paljoa. Moolissa(ostoskeskuksessa) käytiin syömässä, äiti pitsaa,isi aasialaista ja minä terveyslettua,jonka sisällä oli vain kasviksia;). Olen aika monena päivänä ihan huomaamattani syönyt vain kasvisruokia, pääasiassa salaattia...

Tänään aamulla isi ja äiti kävivät asioilla ja minä jäin kotiin vessanpesuun. Pesin kaikki silkkikukat ammeessa 99,9% bakteerit hävittävällä aineella. Kyllä tuli puhdasta. Ja toki pöydän ja pöntön ja ja ja...

Kolmen jälkeen mentiin isin kanssa käymään kirkolla sopimaan huomisia lauluja. Jumalanpalveluksen yhteydessä on pitkäikäisen New Yorkissa palvelleen pastorin siunaustilaisuus ja sitten vielä enlanninkielinen palvelus erikseen. Nykyinen pappimme täällä Floridassa on aivan ihana,reipas ja rehti! Kiitos siis myös hänelle että saamme olla mukana kirkon toiminnassa. Samalla reissulla kävimme tarkistamassa sukulaistemme talon,että kaikki on ok. Kasteltiin kukkia jne.

Nyt kun tulimme kotiin,minä pesin vessaa loppuun ja kohta on aloitettava kääretorttujen teko huomista kirkkoa varten...

Kuulimme juuri Suomesta,että ystäviemme vauva oli joutunut äkillisesti sairaalaan. Pidetään heidät rukouksissa!

Kaikille paljon terveisiä!

3 kommenttia:

  1. Ei ole teillä tekemisen puutetta! Hyvä jos vessat puhdistuivat ;) meilläkin olisi siivouksen paikka, mutta ei taida joutaa kun nuo serkkuset tulee illalla ;) nyt istun bussissa pelireissuilla Haminaan.

    Mukavia viimeisiä päiviä!

    VastaaPoista
  2. Heissan sinne :). Olipa mukava lukea kirjoitusiasi! luin ne kaikki yhteen putkeen eikä mielenkiinto herpaantunut lainkaan. hyviä lauluhetkiä tänäänkin kirkossa!

    VastaaPoista
  3. Te siellä jaksatte porskuttaa eteenpäin vaikka mikä olisi. Mitäs vikaa kasvisruoassa on kun kerran olet vain vahingossa syönyt;) Amerikkalainen terveysruoka taitaa olla hieman erilaista verrattuna meidän käsitykseen. Hyvä että mielipuuhia on riittänyt. Me juuri veljeni kanssa ripustimme lakanoita kuivumaan ja olemme tietenkin siivoilleet,koska yöllä on tarkoitus lentää kotiin. Hauskaa loppulomaa teille!

    VastaaPoista