tiistai 17. helmikuuta 2015

Hei taas

Päivät vierivät yksi toisensa jälkeen. Olemme ottaneet osaa täällä järjestettyihin Suomipäiviin,meillä on käynyt vieraita Kuopiosta ja Kanadasta. Sunnuntaisin käymme tokinkirkossa ja torstaisin raamattupiirissä. On muuten minulle ihan ensimmäisiä raamattupiirikäyntejä, tykkään kovasti! 

Täällä on ollut nyt hieman viileämpää,öisin vain n. 10 astetta plussan puolella. Tuo lämpötila yhdistettynä kosteaan ilma-alaan on aika mielenkiintoinen. Minua eikä mummoa palele,mutta papalla on ollut viluisia hetkiä. Täällä on kuitenkin lämmitys että tarpeen tullen saa lämpöä.


Eilen meillä oli kotipäivä. Aamusta siivottiin ja sitten mummo opetti kädestäpitäen miten pullaa ja korvapuusteja leivotaan. (Joo olen kyllä leiponut aiemminkin,mutta halusin että mummo näyttää miten
hän leipoo:). Leipomisen keskeytti kuitenkin hyvin pistävä palaneen sähkön haju ja kuului iso pamaus. Pappa oli lenkillä ja hänen tulonsa kesti ja säikähdettiin kyllä todella. Syyksi paljastui jokin johto pyykkikonehuoneessa. Onneksi meillä on täällä auttavia sukulaisia,joiden apuun voi aina luottaa. Tällä hetkellä meillä ei ole käytettävissä pyykkikone eikä tule lämmintä vettä. Eiköhän se tästä vielä korjaannu!

Niin ja saapuivat meille eilen vielä toiset uudet rattaat ja tällä kertaa rakkaan Äitini pyynnöstä! Täytyy kyllä sanoa että testiajelun jälkeen olen äärimmäisen tyytyväinen! Harmi kun kyytiläinen puuttuu! 

Paljon terveisiä teille kaikille lukijoille:)

3 kommenttia:

  1. On kyllä hyvännäköisiä pullia! Ja hurjan näköinen tuo johto.... Itse täällä odottelen perjantaita, jolloin Kuopio kutsuu...;) Mukavaa päivää sinne!

    VastaaPoista
  2. Onpas teillä ollut hurjat paikat kun johto tulla tavoin kärähtää. Minä olen täällä nyt elektromagnetismin luennoilla juuri opetellut sähköpiirejä :D Pullat näyttävät hyviltä ja toivottavasti maistuvat. Minäkin söin viikonloppuna laskiasispullia ja tänään oikein kaksi osakunnan teeillassa! Ja tulihan sitä mäessäkin käytyä! Mukavaa ja turvallista matkan jatkoa ja toivottavasti rattaat löytävät kyytiläisen vielä lomasi aikana ;)

    VastaaPoista
  3. Onneksi vain kärysi...niin se kuulostaa kotoiselta kaikkineen!! Ja on muuten oikeasti ihanan väriset nuo rattaat ja kaikille tiedoksi ne on oikeasti tosi helppo kasata ja käyttää..nautinnollisia päiviä kaikista käryistä huolimatta! T. Äiti

    VastaaPoista