maanantai 9. helmikuuta 2015

Vauhtia riittää

Hups. Mistähän aloittaisin? Kirjoittamattomuuden syy ei ole suinkaan se että ei olisi tapahtunut kirjoitettavanlaista asiaa,vaan on ollut niin paljon ohjelmaa,että aamulla on lähdetty ja illalla myöhään tultu kotiin. Meillä on ollut kaksi ystävää täällä vieraina ja he lähtevät huomenna pois. Lisäksi järjestimme kirkolla isot syntymäpäiväjuhlat ja nimipäiväjuhlat mummolle... Voileipiä tehtiin yli 500 kappaletta ja jopa minä siis niitä ähersin ja käsin tein monen ystävän avulla. Oli kyllä suuri työ,mutta olihan se sen arvoista. Kaikki tuotto meni kirkon hyväksi. 

Täällä oli myös nyt viikonlopun aikana lestadiolaisten talvipäivät. Seuroja oli koko viikonlopun ajan ja jumalanpalvelus oli yhteinen eilen aamulla. Sain laulaa jumalanpalveluksessa ja muutenkin saimme tehdä erittäin hyvää yhteistyötä. Sain myös seuroihin kutsun ja olimme eilen illalla vielä seuroissa...

Tänään olimme merenrannalla ja aurinko paistoi juuri sopivasti. Sen jälkeen kävimme pikaisesti kotona ja lähdimme mummon kanadalaisen serkun ja hänen vaimonsa kanssa syömään Brio-nimiseen ravintolaan. Söin lohta ja se oli terveelliseltä listalta. Lisukkeena oli muunmuuassa asparagusta eli jättiläisparsaa... :) ja söin yhden niistä kolmesta varresta (isille lähinnä tiedoksi;). Tässä paljon kuvia viimepäiviltä. 

1 kommentti:

  1. Hyvä, että aika ei ainakaan pitkäksi ole käynyt ;) Taisi olla kirkossa monta ihmistä ja juhlissa myös kun 500 leipää teitte!! Ja aatella, että pääsit laulamaan. Oli varmaan hienoa! :D Lohi annoksesi näyttää todella herkulliselta verrattuna minun tekemiin ruokiin :D Kävitko pulahtamassa meressä? Hauskaa lomailun jatkoa ja pidä superhauskaa!!

    VastaaPoista