torstai 26. helmikuuta 2015

Time flies...

Jälleen on melkein viiko kulunut kuin siivillä. Aamulla kun herää,huomaa hyvin pian olevansa jälleen menossa nukkumaan. Tällä viikolla on ollut jo paljon lämpimämpää ja uimassakin on käyty! Olemme myös saaneet jälleen käydä ystävien luona syömässä ja meillä on käynyt myös vieraita. Täällä on todella mukavaa kun on paljon tuttavia ja ystäviä ympärillä a lisäksi heidän kanssa ollaan melko paljon tekemisissä. Olemme myös käyneet lestadiolaisten seuroissa kirkolla.  Tässä muutamia kuvia taas kuluneelta viikolta. 

Täällä on tapana tuoda ladunvarteen vanhat huonekalut,patjat ja kaikki irtaimisto,jota ei enää tarvita. Ne sitten noudetaan kaupungin puolesta pois teidenvarsilta. (Ja toki lähellä asuvat asukkaat käyvät hakemassa itselleen jotain jos haluavat/tarvitsevat) tosin tavarat ovat usein melko huonokuntoisia mutta saattaahan sitä joskus tehdä löytöjä,varsinkin jos ei ole kovin nirso. :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos kortista, piristi kummasti päivää kun tuli pitkän tentin jälkeen kotiin :) Mukava kuulla, että teillä on paljon tekemistä. Ruokakattaus näytti varsin herkulliselta! Nam :P Onneksi siellä haetaan kaupungin puolesta vanhat rojut pois että eivät jää luontoon!
    Siellä taitaa jo kukatkin kukkia ja oli kaunis suihkulähdeallas vai onko tuo paikallinen uima-allas? :)
    Mukavaa reissun jatkoa, kuulumisia odotellen :D

    VastaaPoista
  2. Olipas kivoja ja värikkäitä kuvia, mukava oli katsella! Rauhallista viikonloppua teille sinne :) Täälläkin koitetaan palautua lomasta ja takaisin opiskelun pariin...

    VastaaPoista