tiistai 3. helmikuuta 2015

Viimeisimmät hankinnat

Kuten moni teistä runsaslukuisista lukijoista tietää, minulla on käytössä Tempur-merkkinen tyyny (ja kotona myös patja), joka muotoutuu kehon mukaan. Nyt löysin sitten sarjalle jatkoa,nimittäin memory Foam materiaalista valmistettu vessanmatto! AI että, olen steppaillut sen päällä koko illan:). Ja ah,miten se onkaan ihana! Joo,olen vöyhähtänyt!

Sitten lisäksi vielä uusi käsilaukku. Olen tunnettu siitä että kannan lähes koko omaisuutta aina mukana. Koskaan ei voi tietää mihin joutuu,joten (lähes) kaikkeen on varauduttava. Kuitenkaan niska ja selkä eivät oikein tykkää suurista säkeistä,joita kannan mukana. Sen vuoksi ostin nyt hieman hillitymmänkokoisen käsilaukun edellisen säkin tilalle! (Silti sinne mahtuu aika paljon romppeita mukaan!) 

5 kommenttia:

  1. Moi taas! On kylä laukki hieno ja ihanan pinkki :D !!!!! Se on varmasti täydellinen. Ja matto on varmasti myös mukava. Jos tuot sen kotiin niin sitten saan varmaan tulla testaamaan sitä kun siellä suunnalla liikun? ;)

    VastaaPoista
  2. No lämmin ja pehmeä on tervetullut kotiin, mutta kuosia en nyt kovin menisi kehumaan , toimisikohan matto nurinpäin, pohja lienee valkoinen;). Tai siis pidäthän silmät auki, jos löytyy muuta kuosia!! Käsilaukku " yllättävän " romanttinen!

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia. Kiva taas nähdä kuvia sieltä Floridasta ja lukea teidän kuulmisia. Terveisin ANNELI

    VastaaPoista
  4. Hei ja täällä yksi ystäväsi, joka ei ole muka ehtinyt lukea blogiasi. Mukavalta kuulostaa ja näyttää teidän matkanne, joten olisipa kiva olla siellä. Terveisiä teille kaikille. T. Satu-täti

    VastaaPoista
  5. Hei taas ja terkut täältä Jarilta. Olemme täällä hänen luonaan Laurin kanssa. Katselimme teidän Miamin retken kuvat ja Lauri mielestä olisi kiva olla siellä. Täälläkin on mukava jo keväinen ilma. Jari lähettää paljon terkkuja Raijalle ja Sepolle.

    VastaaPoista