keskiviikko 21. tammikuuta 2015

A good friend of mine

Hei vaan! Meillä on tänään suurempi siivouspäivä ja heti aamusta aloitetaan. Siksi tulin pikaisesti esittelemään korvaamattoman ystäväni täällä. Ilman häntä (joo pitäisi olla 'sitä') en tulisi toimeen! 
Nyt saatte tutustua, pyykkikone ja pitkän  kaupassa tehdyn vertailun perusteella hankitut pesuaineet:) 

Ja kiitos kaikille kommentoineille, KOTIväellä olisi hiukan parannettavaa asian suhteen :)

3 kommenttia:

  1. Taisin jo otsikosta arvata, että kyse on itse herra (vai rouva?) Pyykkikoneesta! Mutta hienoa, että olet päässyt elementtiisi siellä ;) Meillä on siivouspäivä vasta ylihuomenna, ei houkuta!

    Toivottavasti saat kotiväeltä kommenttia! Itselläni oli nyt hyvin aikaa, kun odotan rakasta veljeäni autokoulusta..... Olen melko varma, että hän lähettäisi sinulle terveisiä jos istuisi tuossa vieressä...

    T1

    VastaaPoista
  2. Onpas ihanannäköinen nallukka tuossa huuhteluaineessa(?), se näyttää todella söpöltä ja tekee varmasti pyykinpesustakin paljon mukavempaa :D Täällä minulla riittää opiskelua ja hommat ei ainakaan pääse loppumaan kesken. Niin ja nykyäänhän olen torstaisin sitten töissäkin ohjaamassa nuorten tähtikerhoa (vaikka en kyllä olekkaan mikään ekspertti). Minun nellelta terveisiä sinun nallellesi :D

    VastaaPoista
  3. KOTIväki kommentoi:

    Hyvä että pääsitte perille ja kotoinen vauhti alkoi heti! Täällä touhu jatkuu ja ikävä on kova. Hirmuisesti tekisi mieli tulla kylään kun kerta on siivottu jo valmiiksi ;) kyllä täälläkin pyykkikone laulaa melkein joka päivä :D ja tänään petivaatteet olivat koko päivän -15 asteen pakkasessa! Nauttikaa lomasta tuliaislahjalista alkaa muotoutua joten kannattaa nyt jo alkaa vähän tutkia missä on kakkutarvike kauppoja ;)

    KOTIväki kiittää ja kuittaa kera enkelten!

    Ps. Ensi viikolla sinne saapuu kylään uusi mummo ;)

    VastaaPoista