keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Ross - dress for less

Ensimmäinen kauppakierros takana ja kyllähän sieltä muutama nyssäkkä kotiin kannettiin. Muutama vaate löytyi,ei tosin kovin paljoa ollut nyt tarjolla, syynä tosin sekin että kyseisessä kaupassa saa tiistaisin 10 prosenttia alennusta yli 55-vuotiaat:). Tässä kuitenkin muutama kuva!

Myös ystävämme Suomesta pääsi hyvin perille. Toivotaan että olisi hyvä sää, täällä on ollut kyllä aurinkoista mutta aika kylmää täkäläisittäin. No, täytyy vain laittaa lisäkerroksia päälle niin tarkenee paremmin! 

3 kommenttia:

  1. No kauppakasseja ainakin kuvasta päätellen teillä oli paljon :D Ja upeat värikkäät ja pirteät mekotkin löysit!! Terveisiä sinne ja mukavaa matkan jatkoa ;) Eikö kukaan ole siellä haastanut vielä kyseistä firmaa oikeuteen kun ovat noin ikärasisteja? :D

    VastaaPoista
  2. Täällä on tapana pakata vain kaksi tai kolme tavaraa per kassi,joten kasseja on aina paljon:) enpä ole ajatellutkaan tuota alennusasiaa noin koskaan. Mulla taas on sellainen ajatus,että nuoret voivat ottaa mukaansa mummon/papan/ muun vanhemman yli 55-vuotiaan ja viettää "laatuaikaa" yhdessä eri ikäiset... :) tai näin ainakin meillä. Terveisiä ja kiitos kommentista!

    VastaaPoista
  3. Äitin kanssa tykättiin molemmat tosta värikkäästä mekosta! Hyvä löytö ja ihan sun näköinen :)

    VastaaPoista