tiistai 20. tammikuuta 2015

Good morning!

Yö meni muutoin hyvin,mutta juna herätti kaksi kertaa. Tässä ihan meidän lähellä menee yksi melko vilkas junaraide ja juna pitää kovaa meteliä. Toisinsanoen siis junat pitävät täällä huolen siitä,että yöllä havahtuu. (Nyt kun ei ole enää Meuhkista kanssani,joka on pitänyt huolen siitä muutaman kuukauden ;) ) uskokaa tai ei,mutta nyt on jo ikävä niitä Meuhkiksen järjestämiä yöhavahtumisia)

Eilen illalla pyyhin pölyjä kirjahyllystä,joka on huoneessa,jossa nukun. Kyllä, ihan minä itse. Hyvä että tuli tehtyä. Tosin vielä olisi neljä muuta kaappia jäljellä...

Tänään meidän pitäisi käydä kunnolla kaupassa, hakea postista postimerkkejä ja iltapäivällä menemme syömään sukulaistädin luokse. 

Kuva on "Floridan mummolasta", asunto on siis toisessa kerroksessa. 

Terveisiä!

(Ps. Edellisen tekstin kuva laukuista näytti vain pienen osan koko totuudesta. Meillä oli siis seitsemän suurta laukkua ruumassa ja kolme vetolaukkua (pientä) käsimatkatavaroissa... Mutta mikäs Amerikassa ei olisi suurta?!;)

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti teillä on ihana reissu edessä! Mitä haluaisin kuulla arkipäivän elämästä, kulttuurieroista ja jutuista, joita olette tehneet ja nähneet. Kaikki kiinnostaa ja täällä seuraillaan blogia jos vain ehdit kirjoitella.
    Tänne kuuluu hyvää, opiskelua enimmäkseen ja tekstitaidon (5.2) pelkäämistä. Ha det så bra!

    p.s naan-leivät jotka tein antamasi ihanan kirjan ohjeella, onnistuivat tosi hyvin ja ihanan makuisia tuli !

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että pölyt on nyt siivottu niin on puhtaampi ja raikkaampi ilma ;D Aivan amerikassa kaikki on extra large kokoa joten eihän teidänkään kannata turistelitä näyttää niin parempi, että on siis paljon tavaraa mukana! ;D Ainakin sisääntulo "mummolaan" näyttää upealta. Mukavaa ostosreissua :D

    VastaaPoista