maanantai 19. tammikuuta 2015

Well Hello!

No niin. Nyt saatiin yhteydet (toistaiseksi) kuntoon. Tänne siis saavuimme lauantaina iltapäivällä, tunnin myöhässä. Helsingissä tehdään kaikkiin Usaan lähteviin koneisiin erityistarkastus turvallisuuden takaamiseksi. 

Heti sunnuntaina olimme aamulla yhdeksältä kirkossa ja Suomitalolla hernekeitolla. Tapasimme tuttavia ja sovimme tapaamisia. Tänään maanantaina kävimme autovuokraamossa kirjoittamassa paperit kuntoon ja syömässä ravintolassa. Ruoka oli valitettavasti melko kärähtänyttä,mutta tulipahan kuitenin syötyä...

Tässä muutama kuva kun ajelimme asuntoa kohti. 

Onko toiveita, mistä te haluaisitte lukea? 

Kuulumisiin!

2 kommenttia:

  1. On teillä ollut muutama matkalaukku!! Kovin on hyvälaatuisia kuvia, hienoa että sait tämän toiminnon käyttöön. Toiveita ei nyt ainakaan heti tule mieleen, kenties myöhemmin. Ihan arkipäivistä on mukava kuulla :)

    T1

    VastaaPoista
  2. Hei taas!!
    Miten sunnuntaina on hernekoeittoa, eikö sitä yleensä tarjoille tostaisin?? :D Ainakin teillä matkalaukkuja on riittänyt ja kantamista.Toivottavasti ette unohtaneet mitään tärkeää kotiin! Voisitko laittaa kuvia rannasta ja uima-altaasta ja samalla käydä niissä vaikka myös uimassa? :D Rentouttavia uimahetkiä ;)

    VastaaPoista