lauantai 24. tammikuuta 2015

Viime päivien touhuja

Täällä taas linjoilla!

Eilen oli aurinkoinen ja oikein lämmin päivä. Olimme altaalla,mutta minun ei tehnyt  mieli uimaan,vaikka oli uikkarikin päällä. Jotenkin olen niin varovainen juuri uimisessa tuon niskan kanssa. Tavallisesti mahallaan en saakaan uida,mutta selällään on kuulema ihan turvallista lääkärin mukaan. Olipahan kuitenkin auringossa. Hieman epäonneakin sattui mukaan kun aurinkolasini putosivat maahan ja sanka irtosi. Suuri vahinko ei kuitenkaan tapahtunut 10e lasien vuoksi. (Juuri tämän takia minun on turha ostaa kalliita laseja kun ne aina onnistun hajottamaan;). 

Illalla kävimme ruokakaupassa hakemassa pientä täydennystä. 

Tänä aamuna kello soi jo 6.50, sillä klo 8 alkoi Suomitalolla lettuaamiainen ja myyjäiset. Lettuja jonotettiin ainakin 20 minuuttia ja kävijöitä oli todella paljon. Lettujen jälkeen ajelimme merenrantaan,vaikka tänään on ollut hyvin pilvinen päivä. Pappa kuljettaa ja mummo ohjailee kuskin vieressä. Nyt iltapäivällä on taas pyykkikone pyörinyt...


Tässäpä sitä taas olikin. Paljon kiitos teille kommentoineille ja toki myös lukijoille!

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti uskaltaudut veteen myöhemmin :D harmi niitä aurinkolaseja mutta onneksi saat uudet halvalla varmaan jostain outlet alueelta ;) ja kiitos kuvista, kuinka syvä tuo uima-allas oikein on? Onneksi suomitalolla ei letut loppuneet kesken toisin kun vanhan koulumme kevät tapahtumassa aina tuppaa vohvelit loppumaan :D kuvissa näkyy melkein aina lippu salossa niin onko se jotenkin tapana että aina liputetaan?

    VastaaPoista
  2. Kuvat ovat kyllä kivoja, ja toki tekstiäkin lukee mielellään! Kiitos aktiivisesta bloggailusta ja terveisiä!

    VastaaPoista
  3. Kiva oli lukea teidän kuulumisia. Mukava nähdä kuvia sieltä Floridasta.

    VastaaPoista